Home / Mars / Anyaságom második napja

Anyaságom második napja

Ma vasárnap van, és az új időszámítás második napja.

Tökéletes volt a reggel, 9-ig mint egy kisangyal aludhattam, és egész 10 óráig az ágyban voltam. ha szeretném a kávét reggeli előtt elfogyasztani, akkor már csak az lett volna tökéletesebb, ha valaki hoz az ágyba egyet. És itt még nem ért véget a csoda, mert a kislányaim készített reggelre “sajtos-békönös maffint”. Ínycsiklandó volt az íze, és a mosogatni való sem rettentett meg, … akkor még.

WP_20170108_11_42_48_Pro.jpg

Ezután megittam a kis kávémat, mint napi rutin, és rávettem őket, hogy menjünk le a közeli parkba játszani. Vittünk mindent, velünk volt egy roller, egy görkori és egy focilabda is. Körülbelül egy órát voltunk lent a téren, és már éreztem a végzetem, következik a még soha meg nem tapasztalt konyhai feladat, a hamburgerek készítése.

Nem volt gyakorlási lehetőségem, egy élesztő volt csak a hűtőben, és ma minden élelmiszerbolt zárva volt a közelben. Jöttem, láttam, győzedelmeskedtem, sikerült készítenem 6 db csodálatos gluténmentes hamburgerzsemlét, és a beltartalmat is pazarul el tudtam készíteni. Most már bátran állíthatom, mert elfogyott estére minden.

Épp mire megettünk mindent jött az újabb program, hasonlóan a tegnapi naphoz, ma is lementünk a partra. A gyerekek játszottak egy hatalmasat a kis barátaikkal én meg apukájukkal együtt pecázgattam, és néztük, hogy mellettünk nem sokkal mennyi halat fogott ki két srác. Elgondolkoztunk, hogy ez mennyire megalázó, és mindenfajta gondolat suhant át az agyunkon, ami a harciasságunk és tehetetlenségünk fura halmaza volt.

És fél 7-kor hazamentünk a partról, kezdődött az esti program, a szokásos vacsorakészítés előtt egy kis játék a fiammal, amíg a lányok hajat mostak, és utána irány a konyha készíteni egy kis ennivalót másnapra az iskolába.

És megint este 10. Gratulálok magamnak, eljutottam a második szintig. Holnap már rendelni fogok kaját, mert ezt én nem fogom sokáig bírni!

About Allen

Check Also

Köszönettel Nagyinak

Itt állunk, és keresünk téged Elmentél, szó nélkül két éve Évről évre gyertyát gyújtunk Szeretünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.