Home / Mars / Doktornő nem csak a maga feje fáj

Doktornő nem csak a maga feje fáj

Kedves doktornő!

 
Levelemet azért írom Önhöz, mert Ön volt az egyik, akinek elmeséltem szívfájdalmamat korábban. Akkor még nem tudtam, hogy másnak is van hasonló problémája, és meg kell, hogy mondjam, nem is gondoltam arra, hogy ez a Világon mást is érinthet. Azt hiszem, jó lett volna, ha ilyen problémám csak nekem van. Ha így lett volna, akkor viselhettem volna azt a terhet, amit így már másnak nem kellett volna. Bár vízen járni nem tudok, és bűntelen sem vagyok teljesen, de jó lett volna, ha már viselnem kell egy ilyen terhet, akkor viseljem mások helyett is.

De az, hogy ez a helyzet alakult ki, így már más. Most miképp lehetek okos? Ez így nem fair. Egyedül maradtam a megoldás keresésében.
Talán csak két észrevételt tudnék mondani az egész „fejfájás” okán.

Az első az, hogy Ön nagyon szép, és ezt a női vonását mindig mutassa ki. Nem csak a közvetlen környezetére tud így nagyobb hatást gyakorolni, hanem a férfitársaim, és a női nem képviselői is szívesen megcsodálnak egy gyönyörű nőt. Természetesen, az így visszakapott jelzések Önnek is nagyon jól fognak esni, és észre veheti majd, hogy a női vonásait is vonzónak fogják találni, és nem csak a jó anyai vonásait, ezt követően majd újra erősnek, és kiegyensúlyozottnak fogja magát tartani, ami miatt az elnyomott egoja is helyre billen, és a későbbiekben az anyai szerepe úgy erősödik meg, hogy közben egy vonzó nő marad. Talán túl vonzó is!

A második tanácsom az lenne, hogy olyan emberekkel vegye körbe magát, akik értéket képviselnek, nem bólogató Jánosok vagy Jancsikák vagy legyenek a János bármilyen ragozott alakjai is.
Nem a férfiak hadáról beszélek, hanem olyan emberekről, akiknek van tartása, becsülete, és fel lehet rájuk nézni. Ne csapja be magát, hogy egy felnőtt már ilyen is, sok embert ismerek, akik nem tudnak felnőttként sem nemet mondani, akik a felnőttkorú gyermekeiket pátyolgatják, vagy életükbe a nyolc általános volt az eszme, amit magukba szívtak, azóta a barátok közt a legnagyobb flash, és a túl, kedves, behízelkedő emberektől is tartsa magát távol, főleg családját, ők csak elvenni tudnak és más tollával ékeskedni.

Mélyen tisztelt Doktornő, azzal zárnám soraimat, hogy Önnek bizton van egy hódolója, aki ha másként nem is, de plátói szeretet táplál Ön iránt, mely Önben mindig a sötétségből kivezető fény lehet. Remélem, nem érti félre soraimat, és hamarosan minden a legnagyobb rendeben lehet a kis fejecskéjével.

Szép napot, és boldog életet kívánva zárom soraimat!

About Allen

Check Also

Köszönettel Nagyinak

Itt állunk, és keresünk téged Elmentél, szó nélkül két éve Évről évre gyertyát gyújtunk Szeretünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.