Home / Mars / Hullám

Hullám

avagy túl a halhatatlanságon, hagyni valamit az utókorra

Elmúltam már 20, és elmúlt az is, hogy a világot megválthatom, de még erősen él bennem a vágy, hogy tegyek valamit, alkossak valamit, bizonyíthassak, vágyjak és teremtsek, de legfőképp segítsek és támogassak.

Hónapok óta hajt a vágy, hogy megtaláljam a következő vágyam, azt amiben kiteljesedhetek, amiben naggyá lehetek 🙂 Igazából csak egy olyan dologra vágyom, amit hobbiként, ezen az új helyen a magamévá tehetek, és abban jó lehetek. Nem nem a maraton lefutását tűztem ki célul, és szépen sem akarok rajzolni, és az ezotéria világa és az okkult tudományok és vallások világa sem érintett meg.

Be kell, hogy valljam, még nincs meg a tökéletes elképzelés, várom a megfelelő pillanatot. El fog jönni, valamikor ő meg én találkozunk, és legalább az egyikünknek jó lesz.

Ami viszont a nagy várakozás közben felmerült bennem, az egy olyan felismerés, ami miatt a vágyam megtalálása egyre nehezebbé vált. Van-e olyan alkotás, ami fennmaradhat? Lehet-e olyat alkotni, ami örök, nem trendi, nem egy felkapott, értelmetlen valami?

Többezer éves emlékekkel találkozhatunk, megismerhetjük ma már minden részletét a korábbi idő remekműveinek akár olyan írásos hagyatékokat olvashatunk, amiket a szerzői akkor és ott elkészítettek. De mit is jelen ma egy gondolkodó szobor, egy remek könyv a nagy görögöktől agy egy vers, amiben a hazáról olvashatunk, tanulhatunk, táplálkozhatunk.

Ahogy az évek alatt érek vagy épp butulok, észre kell hogy vegyem, az ami változik az az én és a környezetem viszonya. És pont emiatt már nem is azt gondolom a függőségekről, amit ezelőtt akár 5-10 évvel. Vágyom a tudást, a felismerést, a tapasztalatok megszerzését, de pont emiatt már annyi minden vonz és érdekel, hogy a profi szintnek a közelébe sem jutok, és mindamellett meg kell felelnem a környezetem egyéb igényeinek. Azaz egy olyan egyensúlyt kell kialakítanom, ami egészséges kapcsolatot tart fenn a családon, a barátságon, a munkahelyi viszonyokban és az új, a még ismeretlenben.

Az érzésemre kell hallgatnom, és azt kell meg kell most fékeznem magam, mert az igazit kell megtalálnom, azt, amiben elérhetem a specialista szintet, amiben hagyatékot teremthetek, és nem csak vázlatokat, és gyenge próbálkozást. Csak figyeljetek majd, hamarosan támadok! 🙂

Azaz még a hullámokat lovagolom egy ideig és élvezem azokat visznek amerre visznek.

About Allen

Check Also

Köszönettel Nagyinak

Itt állunk, és keresünk téged Elmentél, szó nélkül két éve Évről évre gyertyát gyújtunk Szeretünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.