Home / Mars / Tikk-Takk

Tikk-Takk

Tikk-takk ketyeg az óra, peregnek a másodpercek, Tikk-takk versenyben vagyok…

Múlnak a percek, szorít az idő, egy olyan versenyben, amiben el sem indultam, de nyernem kell, itt nem a elégséges részt venni a versenyen, itt nekem meg kell felelnem. Belefutottam ebbe a valamibe, amiből ki sem lehet látni, és ki sem lehet mászni.

Valahol ott kezdődött, hogy apa lettem vagy férj vagy mindkettő. és valahol akkor lesz vége, ha már vége lesz. Élem az életem, pörögnek az események, próbálok megfelelni neki és nekik és mindenkinek, és minél jobban próbálok megfelelni, velük lenni, helyettük tenni és venni, annál több a versenyszám.

Nem akarok versenyezni, de ha nem versenyzek, nem kapok levegőt, belefásulok a dolgokba és a mindennapokba. Én segítek, segítsek vagy nekem kell segíteni? Nem tudom összemosódnak a napok a dolgok éz értelmek.

Harmónia kell, egy zeneszámként élni meg a pillanatokat, mint ahogy a hangszerek összesimulnak és összhangzatot adnak, akkor és ott lesz egy pillanat amikor minden a helyére kerül. Ez most egy kicsit primus-os, nehéz, … vájt fül kell hozzá, hogy megértsem, de nem tudom, mert nincs ritmusérzékem.

Jobb lenne most hátradőlni, és kiengedni a gőzt, vagy önteni egyet egy jó cabernet-ből.

De nem tehetem, versenyben vagyok, évek óta rohanok, és nem értem el semmit, mert minden mellett elrohanok.

 

About Allen

Check Also

Köszönettel Nagyinak

Itt állunk, és keresünk téged Elmentél, szó nélkül két éve Évről évre gyertyát gyújtunk Szeretünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.