Home / Mars / 3 a magyar igazság

3 a magyar igazság

-avagy túlélni egy hetet Anyaként-

A harmadik napnál tartok, és már lassan zárom is azt.

Túl vagyok egy pizzasütésen, 14.000 lépésen, háromszori bevásárláson, hatszori mosogatáson, de még egyszer kell ma, egy mosáson és teregetésen, egy ruhabeszedésen, egy karácsonyfa leszedésen és egy lakásdíszítésen, és persze a gyerekek feladatának ellenőrzésén és az állandó harckészültségen. Annyit tudok mondani, hogy 3/7, ami holnap már 4/7 lesz, és az már több mint az 50%.

Két dolog jutott ma eszembe, az egyik, hogy az apai hobbijaim jó, hogy megvannak, mert talán most egy kicsit kopott a fényük, de azért a jövő héten majd egy kicsit kifényesedik újra, a másik, hogy megköszönjem Istennek a nememet, és örülök, hogy férfi lehetek…

És ma kaptam egy gellert is, amikor is a barátom a FB-n a vagyonról posztolt, és rá kellett jönnöm,hogy a magyar nyelv milyen tökéletes, mert a pénz nem vagyon és a vagyon nem pénz. A vagyon az, ami gazdaggá tesz, és a gazdagságot Te magad méred, ha neked időre van szükséged, és természetjárásra, akkor lehet neked annyi pénzed, amennyit csak akarsz, ha a munkád nem ad lehetőséget a pihenésre vagy nem láthatod a gyermekeid felnövését.

Én egyet kívánhatok mindenkinek, azt, hogy legyen vagyonos, és eszméletlenül gazdag, tudja azt, hogy neki ez mit is jelent, igazából még az sem érdekel, aki azért akar sok pénzt, hogy más lehessen vagy más szemében lehessen más, engem nem fog érdekelni, ha ezt szeretné, tegye.

Én most gazdagszom, megtapasztalhatom egy kicsit, milyen az anyai gondoskodás. 🙂

About Allen

Check Also

Köszönettel Nagyinak

Itt állunk, és keresünk téged Elmentél, szó nélkül két éve Évről évre gyertyát gyújtunk Szeretünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.