Home / Mars / Apák napjára

Apák napjára

Ma, 2017. március 19-én egy kellemes meglepetés fogadott gyermekeimtől. Készítettek egy ppt slideshow-t, és a maguk módján, számomra tökéletesen összeállítottak apák napjára egy rövid kis emlékeztetőt apai mivoltomról. Megható élményt szereztek a meglepetésükkel, és egy picit megállt velem az idő a képek nézegetése és az általuk készített narráció meghallgatásával. Számomra egy csoda volt, hirtelen nem a gyereknevelési problémák számának és az őszülő hajszálaim lineáris változását, és az állandó zsörtölődésemet figyeltem, hanem elhittem a csodát, hogy milyen jó is vagyok. 🙂

Szeretném azonban ezt a napot azoknak a személyeknek ajánlani, akik nélkül ez a röpke pillanat semmit sem érne. Üdvözlöm az anyukákat és odaadó, mindent feláldozó feleségeket, és kívánom nekik, hogy az életükben még ki tudják pihenni mindazt, amit a család összetartása, a mindennapi gondok kezelése az útjukba vezet. Örömmel fogadnám, ha boldogságukat láthatnám az arcukon, és életörömüket vissza tudnák csenni a családi életbe, példát mutatva nevelendő gyermekeiknek. Kívánom nekik, hogy fiatalságuk fénye örökre az arcukon ragyogjon.

Kedves NŐK, fogadjátok el képzeletbeli virágomat, és most egy perce még dőljetek hátra, amíg azok a fránya férjek, apák legurítanak egy korsó sört vagy egy pohár jó bort.

 

About Allen

Check Also

Köszönettel Nagyinak

Itt állunk, és keresünk téged Elmentél, szó nélkül két éve Évről évre gyertyát gyújtunk Szeretünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.