Home / Mars / Apák napjára

Apák napjára

Ma, 2017. március 19-én egy kellemes meglepetés fogadott gyermekeimtől. Készítettek egy ppt slideshow-t, és a maguk módján, számomra tökéletesen összeállítottak apák napjára egy rövid kis emlékeztetőt apai mivoltomról. Megható élményt szereztek a meglepetésükkel, és egy picit megállt velem az idő a képek nézegetése és az általuk készített narráció meghallgatásával. Számomra egy csoda volt, hirtelen nem a gyereknevelési problémák számának és az őszülő hajszálaim lineáris változását, és az állandó zsörtölődésemet figyeltem, hanem elhittem a csodát, hogy milyen jó is vagyok. 🙂

Szeretném azonban ezt a napot azoknak a személyeknek ajánlani, akik nélkül ez a röpke pillanat semmit sem érne. Üdvözlöm az anyukákat és odaadó, mindent feláldozó feleségeket, és kívánom nekik, hogy az életükben még ki tudják pihenni mindazt, amit a család összetartása, a mindennapi gondok kezelése az útjukba vezet. Örömmel fogadnám, ha boldogságukat láthatnám az arcukon, és életörömüket vissza tudnák csenni a családi életbe, példát mutatva nevelendő gyermekeiknek. Kívánom nekik, hogy fiatalságuk fénye örökre az arcukon ragyogjon.

Kedves NŐK, fogadjátok el képzeletbeli virágomat, és most egy perce még dőljetek hátra, amíg azok a fránya férjek, apák legurítanak egy korsó sört vagy egy pohár jó bort.

 

About Allen

Check Also

Három a négyzeten

Kisfiam, ma veled keltem, és veled is fogok nyugovóra térni. Egy apa megteheti, ha van …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.