Home / Recept

Blog Archives

Hamburgerzsemle

[recepie] Print Recipe Hamburgerzsemle Fogás péksütemények Konyha Gluténmentes Előkészítés 50 perc Sütés/főzés 40 perc Mennyiség arab Hozzávalók 2 dl Tej5 gramm Élesztő (friss)2 evőkanál Cukor500 gramm Gluténmentes liszt - Beiker0,5 dl Olíva olaj2 dl Víz50 gramm Tápiókakeményítő2 db Tojás10 gramm Só1 dl Joghurt Fogás péksütemények Konyha Gluténmentes Előkészítés 50 perc …

Read More »

Tejberizs

[recepie] Print Recipe Tejberizs Fogás édesség Konyha Gluténmentes Sütés/főzés 40 perc Mennyiség adag Hozzávalók 1,5 liter Tej1 csaipet Só6 evőkanál Cukor1,5 csésze rízs kb. 250 g Fogás édesség Konyha Gluténmentes Sütés/főzés 40 perc Mennyiség adag Hozzávalók 1,5 liter Tej1 csaipet Só6 evőkanál Cukor1,5 csésze rízs kb. 250 g Elkészítés Felforralom …

Read More »

Sós muffin sajttal, bacon-al – gluténmentes

[recepie] Print Recipe Sós muffin sajttal, bacon-al - gluténmentes Fogás péksütemények, vacsora Konyha Gluténmentes Előkészítés 10 perc Sütés/főzés 15 perc Pihentetés 10 perc Mennyiség személy Hozzávalók 1 dl Tej1,5 dl Víz100 gramm Zabpehely-liszt (jelölten gluténmentes)150 gramm Glutenix alfa mix Adpan (Harina Panadera) lisztből készítettük100 gramm Sajt (trapista) reszelve1 csomag Sütőpor5 …

Read More »

Banántorta – gluténmentes

[recepie] Print Recipe Banántorta Fogás torta Konyha Gluténmentes Előkészítés 20 perc Sütés/főzés 30 perc Pihentetés 60 perc Mennyiség szlet Hozzávalók 9 db Tojás9 evőkanál Cukor9 evőkanál Rízsliszt1 csipetnyi Só100 gramm Pudingpor vaníliás7 dl Tej200 gramm Cukor2 db Banán plusz a díszitáshez1 db Citrom a levét használjuk fel500 gramm Vaj Fogás …

Read More »

Zsemle – gluténmentes

Print Recipe Zsemle - gluténmentes Fogás péksütemények Konyha Gluténmentes Előkészítés 15 perc Sütés/főzés 30 perc Pihentetés 30 perc Mennyiség zsemle Hozzávalók 2 deciliter Tej1 kávéskanál Cukor100 gramm Glutenix alfa mix400 gramm Mester házikenyér lszt10 gramm Tápiókakeményítő10 gramm Szezámmag liszt10 gramm Burgonyapehely10 gramm Só3 deciliter Víz Ez változhat. Jól gyúrhatónak kell …

Read More »