Home / Egy kávé illata / Unisex élmény Hexa perspektívákkal

Unisex élmény Hexa perspektívákkal

A Mami fagyizója bezárt, és lett helyette egy trendi kis kávézó extrák nélkül. Olyan, mint egy kínai ruha „a jó nevű áruházban”. Akár még jó is lehet, ha épp el tudod fogadni, hogy kínai terméket vásárolsz.

Így éreztem én is magam a kávézóban. Nagy betűkkel hirdetik azt, amit egy kávézótól és cukrászdától az ember várhat, és ha hiszünk a szemünknek, akkor még be is tudjuk az elménkbe is fogadni az elvárt élményt. Mindaddig így van ez, amíg nem szembesülünk a tényekkel.

Nem célom, hogy degradáljam a helyet, és nagyon nem is tudnám. Minden ott van a helyén, a kiszolgálók is illedelmesen teszik a dolgukat, így a kiszolgálás, az elvárt íz is majdnem tökéletes. De akkor miért nézek ki az ablakon? Miért várom azt, hogy itt valaminek még lennie kéne?

Egy tökéletes hely lenne, lehetne, ha nem azt a trendet követné, ami elvárható egy kávézótól és azt tömörítené bele ebbe a helybe, hanem kialakítana egyet. Legyen az bármi, de legyen!
Ajánlom a helyet azoknak, akik szeretnének a barátiakkal egy viszonylag tágas kávézóban eltölteni egy kis vagy akár sok időt Siófok könnyen megközelíthető helyén.

Véleményem szerint ide vendég kell, aki majd egy elvárást megfogalmaz a kis társaságával közösen a hellyel kapcsolatban, és ha nem talál süket fülekre, akkor akár még a jövő évet is át fogja vészelni a vendéglátó egység.

About Allen

Check Also

Doktornő nem csak a maga feje fáj

Kedves doktornő!   Levelemet azért írom Önhöz, mert Ön volt az egyik, akinek elmeséltem szívfájdalmamat …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.