Home / Egy kávé illata / Kocsma kilátás nélkül

Kocsma kilátás nélkül

Na ez már igen! Van itt minden unikális dolog ez maga a Hungaricum.

Nem tesz minket választás elé. Ami ki van írva, azt belül meg is található. Szereted a helyi sztorikat? A zenegépbe dobálnál egy-két százast miközben szól a rádió? Szereted az egymásnak ütődő biliárdgolyók hangját , és játszanál is pár menetet egy nyugodt külön helyiségben?

Itt a helyed! A kávét ugyan nem baristák szolgálják fel, sőt fel sem nagyon szolgálják, a maga kis forró valóságában elvihetd az általad kiválasztott asztalhoz, és élvezheted a hely saját akusztikáját télen a cserépkályha melegében, nyáron a kerthelyiségben.

Egy hajdan többre hivatott melegkonyhás hely, ami mára megmaradt kocsmának, megőrizve azt a barátságos hangulatot, amire egy kocsma hivatott lehetett, ahol a hírek fülekre találtak, az újdonságok bemutathattak, a férfiak megerősödhettek, és a kocsmáros asszonyok tapasztalatot szerezhettek.

Az utóbbi időszak legjobb benyomású helye tárult a szemem elé, megérezhettem a valamit, amit a helytől várhatok, még akkor is, ha egy kávézónak nem feltétlen ilyen arculatot szán az ember. Amit visszatükrözött az maga volt a kiragadott pillanat, amit az ember vagy megél(-t) vagy hallomásból megismerhet(-ett).

Hölgyek! Fel a gatyával, belépés csak erős idegzetűeknek!

About Allen

Check Also

Doktornő nem csak a maga feje fáj

Kedves doktornő!   Levelemet azért írom Önhöz, mert Ön volt az egyik, akinek elmeséltem szívfájdalmamat …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.