Tejszínes gombás rák tésztával
Allen
2016.10.13
Gluténmentes receptek
2,830 Views
Print Recipe
Tejszínes gombás rák tésztával
Elkészítés
A tésztát a szokásoknak meglelően elkészítjük. Melegen félretesszük.
A felszeletelt csiperkegombát sóval, borssal lepirítjuk. Melegen félretesszük.
A rákot az olíva olajon fokhagymával összepároljuk, a kicsapódó lében így egy kis ideig sütjük (7-9 perc ráktól függően). Ezt követően hozzáadjuk a gombát is.
1 teáskanál étkezési keményítőt hideg vízzel összekeverünk, majd hosszá adjuk a tejszínt és ezzel felöntjük a rákragut.
Ezt követően nincs más dolgunk, mint felrottyantani és kb. 3 percéig még összefőzzük az alapanyagokat.
A tésztát és a ragut ízlés szerint tálaljuk.
10 ujj megnyalása ebéd egészséges étel finom garnéla garnéla rák gluténmentes gyorsan készíthető Ízletes olíva olaj rák rízstészta 2016-10-13
Check Also
[recepie] Print Recipe Tejberizs Fogás édesség Konyha Gluténmentes Sütés/főzés 40 perc Mennyiség adag Hozzávalók 1,5 …