Tejszínes gombás rák tésztával
						
		
	Allen 
	
		
	2016.10.13	
	Gluténmentes receptek
	
	
2,966 Views 
			
				
					
						
	
					
    
    
            
        
            
        
    
    Print Recipe
Tejszínes gombás rák tésztával
    
     
                
            
         
     
                
                
        
            
        
    Elkészítés
    
                
        
    
            
            
                
        
    
            
        A tésztát a szokásoknak meglelően elkészítjük. Melegen félretesszük.    
                 
            
        A felszeletelt csiperkegombát sóval, borssal lepirítjuk. Melegen félretesszük.    
                 
            
        A rákot az olíva olajon fokhagymával összepároljuk, a kicsapódó lében így egy kis ideig sütjük (7-9 perc ráktól függően). Ezt követően hozzáadjuk a gombát is.
1 teáskanál étkezési keményítőt hideg vízzel összekeverünk, majd hosszá adjuk a tejszínt és ezzel felöntjük a rákragut.
Ezt követően nincs más dolgunk, mint felrottyantani és kb. 3 percéig még összefőzzük az alapanyagokat.
A tésztát és a ragut ízlés szerint tálaljuk.
    
                
         
     
         
 
     
         
     
                
            
                
                
            
         
 
					
									 
				10 ujj megnyalása ebéd egészséges étel finom garnéla garnéla rák gluténmentes gyorsan készíthető Ízletes olíva olaj rák rízstészta				2016-10-13
								
				
				 				
			 
		
		
		
		
			
Check Also
		
				
						
			
						
			
			[recepie] Print Recipe Tejberizs Fogás édesség Konyha Gluténmentes Sütés/főzés 40 perc Mennyiség adag Hozzávalók 1,5 …