Home / Recept / Tejszínes gombás rák tésztával

Tejszínes gombás rák tésztával

Print Recipe
Tejszínes gombás rák tésztával
Fogás főfogás
Konyha Gluténmentes
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás főfogás
Konyha Gluténmentes
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tésztát a szokásoknak meglelően elkészítjük. Melegen félretesszük.
  2. A felszeletelt csiperkegombát sóval, borssal lepirítjuk. Melegen félretesszük.
  3. A rákot az olíva olajon fokhagymával összepároljuk, a kicsapódó lében így egy kis ideig sütjük (7-9 perc ráktól függően). Ezt követően hozzáadjuk a gombát is. 1 teáskanál étkezési keményítőt hideg vízzel összekeverünk, majd hosszá adjuk a tejszínt és ezzel felöntjük a rákragut. Ezt követően nincs más dolgunk, mint felrottyantani és kb. 3 percéig még összefőzzük az alapanyagokat. A tésztát és a ragut ízlés szerint tálaljuk.
A recept megosztása

About Allen

Check Also

Tejberizs

[recepie] Print Recipe Tejberizs Fogás édesség Konyha Gluténmentes Sütés/főzés 40 perc Mennyiség adag Hozzávalók 1,5 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.