Tizenegyedik nap

2020. március 25., szerda

Számomra a tél második napja volt. A téli időszámítást a kabátviseléshez kötöttem, és ma volt másodszor rajtam kabát. tegnap az eső miatt, ma a “meleg” miatt. Korábban azt terveztem, hogy dacolni fogok a téllel, mert az előző három tél is hideg volt (pontosabban voltak hideg periódusok). Nem a tervek szerint alakult a dolog, ámbár nem a hideg miatt, inkább az eső miatt, ami átáztatta a ruhámat a kamionról történő pakolásánál, és ezért kellett a védőfelszerelés.

Kimondottan jót tett a közérzetemnek az, hogy a második napja kimozdulhatok hivatalosnak és nem egy elképzelt világban kell esti sétákat tennem vagy épp a kikötőből pecázni. Az nagy felelőtlenség lenne ilyenkor…

Két napja jól alszom, és a napi rutinom is korábbra tolódott, reggel időben és kipihentebben kelek, míg a lefekvéssel már nem várom meg az éjjeli 2 órát, hanem éjfél után próbálok ágyba jutni.

Sajnos a járvány tovább fokozódott. Gondolkodok egy olyan diagram elkészítésén, ami területi nagyság mutatja a járvány aktuális helyzetét. Szerintem, nagyobb értelme lenne, mint az esetszámot mutatni, miközben azt nem ismerteti, hogy kik a veszélyeztetettebbek, akik városban vagy akik vidéken élnek (mikró és makrokörnyezetre is gondolok).

About Allen

Check Also

Tizedik nap

március 24. kedd Végre munka. Már ami azt a részét jelenti, hogy hivatalosan is ki …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.